Serveis

Revisió optomètrica

Realitzem una revisió optomètrica als nostres pacients aconsellant en cada cas la solució més adequada, ja sigui amb la prescripció d’unes ulleres, lents de contacte o exercicis de teràpia visual.

Gràcies a l’anàlisi refractiu detectem alteracions visuals com miopia, hipermetropia, astigmatisme i presbícia o vista cansada. Aquest tipus d’alteracions es compensen mitjançant l’ús d’ulleres o lents de contacte.

Aquests defectes es deuen a un problema de l’ull com a lent o a una disfunció de la visió binocular,  i els símptomes que produeixen solen ser: visió borrosa, cansament en realitzar tasques visuals i / o mal de cap.

 

Adaptació de lents de contacte

Les lents de contacte són una excel·lent alternativa a les ulleres ja sigui per a ús ocasional o diari. Les lents de contacte canvien la forma de veure i la forma en què et veuen els altres, amplien el camp de visió i la imatge és més real, sobretot en graduacions altes.

Actualment existeixen lents per compensar qualsevol error refractiu: miopia, hipermetropia, astigmatisme i fins i tot presbícia.

Els nous materials, especialment el hidrogel de silicona, han aconseguit que la majoria de la gent pugui usar les lents de manera còmoda i segura.

Realitzem una adaptació personalitzada de tot tipus de lents de contacte: gas-permeables o semirígides i hidrofíliques o toves.

Trieu el reemplaçament que millor s’adapti al seu estil de vida: diari, quinzenal, mensual, anual.

Seguiu sempre el consell del seu òptic-optometrista.

Revisió salut ocular

 L’exàmen òptic-optometrista inclou proves per detectar possibles malalties dels ulls i altres que es manifesten en aquests però poden afectar l’estat de salut general.

Si després de l’examen es sospita una possible patologia derivarà el cas al professional que correspongui, que pot ser el metge d’atenció primària, oftalmòleg, neuròleg …

 

Consisteix en:

EXAMEN DELS REFLEXOS pupil·lars
Alteracions en reflexos pupil·lars poden en ocasions ser deguts a problemes neurològics o d’una altra índole.

OBSERVACIÓ DEL CRISTAL·LÍ
Es realitza per detectar possibles opacitats o cataractes.

PRESA DE LA PRESSIÓ INTRAOCULAR
Es realitza per detectar un possible glaucoma, malaltia normalment asimptomàtica en la qual es perd camp visual a causa d’un procés degeneratiu del nervi òptic.

FOTOGRAFIA DEL FONS DE L’ULL (retinografia)
Ens permet detectar patologies de la retina, com la DMAE (degeneració macular associada a l’edat) primera causa de ceguesa en majors de 65 anys. Aquestes imatges poden ser enviades gràcies al nostre servei de telemedicina a un oftalmòleg expert en retina que realitzarà un pre-diagnòstic del cas.

MOTILITAT OCULAR (VISIÓ DOBLE)
La visió doble és el principal símptoma en un adult en què la motilitat ocular està alterada. Un cop detectada la causa i després de ser derivat al professional sanitari corresponent, l’òptic-optometrista després d’un rigorós examen podrà prescriure unes lents especials anomenades prismes que desvien la imatge d’un o dos ulls, millorant notablement la qualitat de vida del pacient.

Assessorament tècnic i estètic

En funció de la graduació i de la fisonomia de cada persona aconsellem la muntura més adequada per aconseguir que el resultat estètic i visual sigui òptim.

Inscriu-te al nostre newsletter puntual per rebre les nostres ofertes i avisos sobre promocions. Mantenim les dades privades, només les compartim amb tercers que fan possible aquest servei. Llegeix la política de privacitat.

Obrir xat
En què et podem ajudar?
Centre Òptic Anoia
Hola, et podem ajudar?