Centre Òptic Anoia
Pl. Ajuntament, 15
08700 Igualada

T. 938 034 128
contactar@centreopticanoia.com

Política de privacitat

El tractament de les dades de caràcter personal que es realitzi a través d’aquesta pàgina web se subjectarà al que estableix el Reglament Europeu UE 2016/679 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i altra normativa d’aplicació. L’accés i utilització dels serveis proporcionats en aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat per part dels usuaris.

Les dades de caràcter personal que es demanin i tractin a través d’aquesta seu electrònica tenen com a finalitats la prestació dels serveis proporcionats en la mateixa, els sol·licitats pels usuaris, gestionar la relació comercial amb l’usuari i per a fins publicitaris i/o estadístics. En aquest sentit, les dades personals facilitades pels usuaris, ja sigui a través de correu electrònic com mitjançant la utilització dels formularis web existents en aquesta seu electrònica, seran tractades, tal com estableix el Reglament Europeu UE 2016/679 de Protecció de Dades de caràcter personal, de forma confidencial i per a les finalitats estrictament establertes anteriorment.

Les dades personals dels usuaris seran tractades amb les mesures de seguretat necessàries d’acord amb què preveu el Reglament Europeu UE 2016/679 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Així mateix, es garantirà la confidencialitat de les dades i no es comunicaran a tercers fora dels casos necessaris per gestionar els serveis proporcionats a través d’aquesta pàgina web.

Qualsevol usuari podrà exercir en qualsevol moment el seu dret d’accés, rectificació, supressió i oposició sobre les seves dades personals, dirigint-se per escrit a Centre Òptic Anoia | Pl. de l’Ajuntament, 15 | 08700 Barcelona.

Així mateix, l’usuari autoritza que Centre Òptic Anoia conservi les seves dades personals mentre es mantingui la relació contractual corresponent, així com per a les finalitats estadístiques i/o publicitàries que es derivin del nostre butlletí, o fins que transcorrin els terminis de prescripció aplicables per a les obligacions legals oportunes.

Inscriu-te al nostre newsletter puntual per rebre les nostres ofertes i avisos sobre promocions. Mantenim les dades privades, només les compartim amb tercers que fan possible aquest servei. Llegeix la política de privacitat.

Obrir xat
En què et podem ajudar?
Centre Òptic Anoia
Hola, et podem ajudar?