MARQUES

LAFONT

En la tardor de 1923, en el 8 ° Districte de París, va néixer una petita botiga d'òptica acústica, sota l'impuls de Louis Lafont. Tres generacions més tard, aquest lloc estil art déco s'ha tornat una referència en el món de la creació d'ulleres. Gràcies a Philippe, el nét de Louis, i la seva dona, Laurence, les ulleres Lafont van arribar a ser un autèntic accessori de moda.

Aquell tàndem va dur a terme moltes innovacions i col·laboracions amb grans cases d'alta costura com Hermès o Chanel. Avui dia, la Casa parisenca posseeix cinc botigues i exporta els seus productes a més de 40 països. A finals dels 70, les elegants i innovadores creacions atrauen als seguidors de la moda del carrer Cambon.

Lafont, òptic parisenc d'excepció amb més de 90 anys d'existència, un coneixement tècnic únic, l'exigència de la qualitat i els valors familiars garanteixen el nostre segell: la marca Lafont. Ulleres Made in France que democratitzen l'elegància parisenca.

GERMANO GAMBINI

Germano Gambini, un dissenyador innovador amb una creativitat extraordinària, un personatge eclèctic i fascinant, un precursor en investigació i tendències, combina qualitat i glamour, bogeria de color i línies simples i netes. Un marc signat per Germano Gambini havia d'implicar necessàriament: personalitat en el disseny, cura en la realització i assistència completa per al òptic.

El projecte d'ulleres Germano Gambini pretén donar a conèixer a tot el món una història de competència i passió, una realitat amb una llarga tradició, una història que representa el millor de Made in Italy.
L'ànima de l'estil Gambini viu avui en dia en les seves ulleres.

El 2008, l'associació va començar amb Faoflex, una empresa de Treviso que avui també produeix línies Gambini a Itàlia, amb materials d'alta qualitat i tècniques artesanals.

Des de 2011, fins a la mort de Germano Gambini, el testimoni va ser recollit per la seva filla Paola, qui va iniciar una acció per promoure la marca en continuïtat estilística i qualitativa amb la línia dibuixada pel Fundador.

EYE PETIZER

La col·lecció italiana Eyepetizer es caracteritza per un disseny modern basat en l'estil retro amb tocs molt futuristes i originals. Són muntures ultralleugeres en colors de metall daurats i plata. Les lents de color liles, verds, blaus i violetes es poden utilitzar tant de dia com de nit.

Són ulleres que s'ajusten a qualsevol estil i el packaging de la marca amb caixes, fundes i isards ben dissenyades, fan d'Eyepetizer, una marca indispensable.

ETNIA BARCELONA

Fulgenci Ram era l'avi del fundador de Etnia Barcelona, ​​i l'home que va començar la passió de la família per les ulleres de sol. Fulgenci va treballar durant anys en el taller d'una fàbrica d'ulleres de sol de Barcelona, ​​fins que finalment, en els anys cinquanta, va poder crear la seva pròpia factoria al barri del Poble-sec. Les seves dues filles anaven a ajudar cada dissabte a preparar les factures ia col·locar els reblons dels frontals de les ulleres, alhora que aprenien sobre el negoci. Aquest home discret i treballador va saber transmetre a les seves filles els seus propis valors: disciplina i sacrifici.

Cada diumenge, Fulgenci arribava a casa amb una bossa d'ulleres que havien de netejar per a la setmana següent, i, transmetent així gradualment els seus coneixements i el seu entusiasme a les seves filles, va poder passar la torxa a la següent generació.

Amb el temps, va néixer una nova empresa; aquesta segona generació dissenyava, fabricava i distribuïa ulleres a tot Espanya. I així va continuar fins a finals dels anys noranta, quan David Pellicer, de 17 anys, nét de Fulgenci, va començar a treballar a la fàbrica. Amb els valors inherents de dues generacions, i una gran abundància de coneixements, David va entrar a l'empresa sense experiència però amb molt d'entusiasme, disposat a crear alguna cosa nova. Així va néixer Etnia Barcelona.

PAPER EYES

Papereyes neix a partir de la inquietud d’un professional amb més de 25 anys d’experiència en l’ofici de l’òptica i optometria.

Arran de l’observació de les necessitats de la seva clientela, decideix investigar la fabricació d’un producte completament artesanal; elaborat amb materials d’alta qualitat i treballat precisa i minuciosament.

Des de l’inici, que l’orientació del producte és, clarament, oferir una solució personalitzada a les persones que, finalment, seran les que vestiran les ulleres.

Per aquest motiu elabora dissenys únics i exclusius. D’aquesta manera, s’ajusta totalment a les fisonomies i singularitza un article que, avui en dia, està molt associat al món de la moda i a la imatge personal.

EPOS

El meu avi tenia molt d'èxit vestint a la noblesa milanesa que freqüentava els millors clubs i teatres de la ciutat, inclòs el famós «Scala».

El seu motiu d'orgull era fer que l'elegància dels seus clients fos atemporal.

Un dia, la seva mirada es va aturar en un home, que sortia del vestidor del sastre, i que portava un vestit molt elegant, però es va posar unes ulleres que li van quedar tan encantadores. Era un famós arqueòleg anglès, amant de la civilització grega i dels fets èpics dels déus olímpics ...

.. Així que aquella mateixa tarda, assegut a l'escriptori, el meu avi va dissenyar alguns marcs amb formes harmonioses i elegants en els colors més sobris i naturals; ulleres que, igual que la seva roba, haguessin fet sentir orgullós en crear objectes «atemporals».

No tenia forma de realitzar aquest projecte, que vaig tenir la sort de trobar i que vaig anomenar «Epos» en memòria del seu il·lustre inspirador, l'elegant arqueòleg anglès.

Epos és la col·lecció d'ulleres «atemporals» amb noms llegendaris.

Glare

Col·lecció artesanal d'ulleres i ulleres de sol de la marca Glare per a home i dona, fetes a mà a Itàlia amb cura i amb materials de qualitat, amb originals i brillants variacions cromàtiques.

Xavier Garcia

Sempre enfocats a plasmar i transmetre una marca única i personal, amb personalitat i autenticitat com la mateixa ciutat de Barcelona, l'empresa creix any rere any en equip humà i facturació, exportant la seva essència i cultura per tot el món, a través de les col·leccions d'autor . Muntures urbanes, originals i vives, amb combinacions de colors i formes inspirades a la ciutat i en el seu moviment constant. Muntures amb una marcada actitud d'agradar a qui les porta; gent sensible al caràcter urbà duna Barcelona creativa, autèntica i inconformista.

Gigi Studios

 

Sense cap distinció, GIGI Studios vol acompanyar les persones en la seva autoexpressió fent-les sentir més creatives i segures de si mateixes. Els dissenys de GIGI Studios són el resultat d'una reflexió contínua, un procés d'exploració a través de materials, formes i colors a la recerca de dissenys que impulsin la identitat única de qui les porta. 

Igreen Custom

De generació en generació, imaginen, creen i realitzen productes que són el resultat de la recerca contínua de detalls per a noves idees i tendències. El món en què s'inspiren evoluciona contínuament i dinàmicament on no s'admeten equivocacions.

Des del Cadore, amb orgull, gràcies a la constant recerca per oferir sempre qualitat i innovació, es distingeixen per la producció d'ulleres fetes a mida, perfectes per a cada edat i sobretot, per a cada tipus de cara, gràcies a la seva exclusiva tecnologia  VEA ( Virtual Eyewear Assistant) i a la innovativa fresadora amb 5 eixos.

Serengeti

Pionera en la tecnologia fotocromàtica, la lent Serengeti proporciona als teus ulls la quantitat exacta de llum necessària en qualsevol moment i en totes les condicions meteorològiques. De fet, la lent reacciona a la quantitat de radiació UV a l'atmosfera, dissenyant-se per passar de la llum a la foscor gradualment.

Martina

Martina Ferriol i Jordi Segarra són òptics-optometristes amb una dilatada trajectòria com a professionals de la visió a Barcelona. Durant 30 anys han regentat dues òptiques de tradició familiar al barri de Sant Antoni de Barcelona. Fa uns anys que viuen a Sineu des d’on han seguit exercint la seva professió i ara amb unes prestacions millorades.

Antonio Miro

Art i sofisticació per als més exigents. La firma barcelonina Antonio Miro es nodreix del contacte directe amb l'art, la cultura, les avantguardes i el disseny, propostes que trasllada a cadascuna de les peces i que fan de les seves col·leccions elements estilosos, elegants i únics.

El públic d'Antonio Miro, homes i dones cultes i seguidors d'un estil “minimal” i “chic”, es veurà reflectit a les creacions de la marca, ulleres visualment sorprenents, clàssiques i atemporals que s'empapen d'una filosofia pausada, sòbria i elegant.

Henau

La producció en massa és impossible: HENAU jura per dissenys únics dibuixats a mà, perfilant-se com un veritable modista d'ulleres. El dissenyador Marc Delagrange no defugi les visions no convencionals ni la innovació tecnològica. HENAU busca honrar plenament l'artesania, i la afegeix a la seva cartera, per enriquir-la amb dissenys propis d'avantguarda, plens de caràcter. Aquesta visió i enfocament està donant els seus fruits: avui les ulleres de Henau es venen a 30 països, a més de 750 òptiques.

L'objectiu principal d' HENAU és dissenyar ulleres que s'adaptin perfectament a la teva cara, preferències personals i caràcter.

Okki

OKKI s'estructura sobre el model d'un laboratori creatiu on treballen les competències professionals i la inventiva d'un equip consolidat. La filosofia es basa en el poder evocador del color, l'alegria de viure i la diversitat del món:

Volem llegir la curiositat, l'espontaneïtat i la vitalitat de la qual neixen a la cara dels que porten les nostres ulleres.

Les seves col·leccions són el resultat del color aplicat a les montures d'ulleres, en forma de teixits, pintures pintades, plàstics d'acetat de cel·lulosa o metalls acolorits. Un producte per a tothom: de 3 anys als 100!

Inscriu-te al nostre newsletter puntual per rebre les nostres ofertes i avisos sobre promocions. Mantenim les dades privades, només les compartim amb tercers que fan possible aquest servei. Llegeix la política de privacitat.

Obrir xat
En què et podem ajudar?
Centre Òptic Anoia
Hola, et podem ajudar?