Ray Ban

El nom propi Ray -Ban significa « barrera contra els raigs » ( ray banner ) , que en estar reduït en dues paraules curtes i cridaneres van establir tot un paradigma al voltant de la seva marca amb el transcurs dels anys . Va ser escollit en resultar més atractiu que Anti – Glare (‘ antibrillo ‘) .
Ray – Ban és considerat com el primer fabricant modern d’ulleres de sol i és responsable de la creació de dues de les ulleres de sol més imitades del món : Ray – Ban Aviator i Ray – Ban Wayfarer . L’estil Aviator va ser creat en 1936 , desenvolupat específicament per als pilots i també era usat per tots els militars , i en 1937 ja van estar disponibles per al públic . Les Wayfarer van estar disponibles des de 1953 i s’han convertit en l’estil més venut de la història . Gràcies al cinema , les ulleres de sol com a accessori es van tornar àmpliament populars en la cultura occidental , principalment en la dècada dels seixanta .
Actualment , la companyia produeix una àmplia varietat de models baix diversos estils , que la converteixen en una de les marques més avantguardistes pel que fa a la vigència dels seus dissenys , i al mateix temps li permet innovar en formes contemporànies que la mantenen al capdavant en un mercat cada vegada més exigent . Ray – Ban és patrocinador oficial de l’equip Honda Racing de Fórmula 1 des de 2005 .

 

NOVETATS RAY BAN