G-Star Raw

G-Star RAW és una empresa de disseny de roba neerlandesa que produeix moda urbana. Entre els seus models hi ha hagut Liv Tyler, Girls’ Generation, el Gran Mestre d’escacs Magnus Carlsen. Va exhibir els seus dissenys a la New York Fashion Week de 2008 a 2011.

G-Star es va anomenar originalment Gap Star però es va decidir de canviar el nom en passar a ser una marca internacional, per evitar la confusió amb una altra empresa ja establerta, Gap.

La marca s’especialitza en la fabricació de teixits de denim.  G-Star està influïda també per la roba militar. Els seus dissenys estan inspirats en la roba militar antiga d’arreu del món. Alguns exemples inclouen dissenys especials de les butxaques i l’ús de rivets.

Les botigues emblemàtiques de G-Star són a Nova York, San Francisco, Los Angeles, Edinburgh, Melbourne, Sydney, París, Londres, Cardiff, Santiago de Xile i als Països Baixos, com a base, al més luxós carrer comercial d’Amsterdam, el P.C. Hooftstraat. En total, G-Star té més de 6500 punts de venda arreu del món.   De disseny igualment desenfadat, arriben les ulleres G-Star Raw Eyewear, dissenys joves, atrevits i de clar estil urbà.

 

NOVETATS G-STAR RAW EYEWEAR