Adolfo Dominguez

Adolfo Dominguez

És una firma de gran tradició els començaments es remunten a l’any 1973 en un petit taller de sastreria . A la dècada dels 80 sorgeix l’eslògan ” l’arruga és bella ” , senya d’ identitat de la signatura i un dels lemes més famosos de la moda espanyola .

A mitjans dels anys 80 , els productors de la sèrie Corrupció a Miami es van interessar pels dissenys d’Adolfo Domínguez . La seva roba vestir als protagonistes d’aquesta sèrie trencant els esquemes de la vestimenta que fins llavors utilitzaven els detectius de les sèries de televisió : es va passar de la gavardina i el barret al vestit de lli amb samarreta .

La dècada dels 90 es caracteritza per la diversificació i la internacionalització . En aquests anys la xarxa creix a través de botigues pròpies i franquícies . A finals de 1990 , Adolfo Dominguez es converteix en el primer dissenyador espanyol a comercialitzar una gamma completa de perfums amb el seu nom . El 1997 , l’empresa comença a cotitzar en el mercat de valors convertint-se en la primera marca espanyola amb presència al món borsari .

Adolfo Domínguez  ha aportat i aporta al món de la moda una bellesa atemporal de talls depurats : innovació sense renunciar a la factura artesanal.

ÚLTIMS MODELS ADOLFO DOMÍNGUEZ